Je bent hier:

2019: Gala

Stichting MEP Limburg stond in 2019 stil bij haar 15-jarig bestaan. Dit jubileum werd groots gevierd met een galadiner in het majestueuze kasteel Hoensbroek!

Het jubileum begon met een receptie waar iedereen oude kennissen en mede-deelnemers tegenkwam. De aanwezigen kwamen niet alleen in gesprek met oude vrienden, maar ontmoetten ook veel alumni uit andere jaren. Het echte MEP-gevoel gonsde door de ruimte en er zijn in het kasteel mooie contacten ontstaan. Om het feestelijke moment te vereeuwigen was er ook een photobooth aanwezig op de receptie waar volop gebruik van werd gemaakt.

Nadat iedereen was gearriveerd en kort had kunnen spreken met elkaar was het tijd voor het galadiner. Vele feestelijk versierde en gedekte tafels stonden in de hoofdzaal te wachten op de gasten en de ruimte was verlicht door het sfeervolle licht van de vele kandelaars. Het was de ultieme avond om samen met ons MEP-netwerk terug te blikken op mooie herinneringen. Nadat de eerste twee voortreffelijke gangen genuttigd waren, kon het hoogtepunt van de avond beginnen. De geschiedenis van Stichting MEP Limburg werd verteld vanaf de oprichting in 2004 tot aan 2019.

Oprichter en erevoorzitter Guy Frints vertelde in zijn toespraak over de allereerste conferentie en hoe de toekomst van de stichting aanvankelijk nog vrij onzeker was. De speeches van alle oud-voorzitters haalden mooie herinneringen op. Tenslotte sprak de zittende voorzitter van 2019, Nawal Amhaouch, over de invulling van de komende jaren en bracht zij een toast uit op de toekomst.

Na al deze prachtige woorden werd een smakelijk dessert genuttigd en vond een gezellige borrel plaats. Het was de afsluiting van een geslaagd jubileum waar iedereen zijn MEP-netwerk weer kon treffen. Er zijn tijdens het jubileum vele herinneringen beleefd en ook weer mooie nieuwe opgedaan. Stichting MEP Limburg kijkt uit naar haar volgende jubileum!