Workshop Creatief schrijven voor de Model European Press

 • Workshop Creatief schrijven voor de Model European Press

  Workshop Creatief schrijven voor de Model European Press

  Tijdens de aanstaande Limburgse MEP Conferentie, die plaatsvindt van 31 mei t/m 3 juni 2010, zal de Model European Press er middels de 'MEP-krantjes' opnieuw voor zorgen dat de deelnemers constant worden voorzien van de laatste nieuwtjes betreffende de conferentie. Op dinsdag 25 mei hadden de journalisten, die vorig jaar zelf nog deelnamen aan de Limburgse MEP Conferentie, ter voorbereiding een workshop creatief schrijven van journaliste Nicolien Bout.

  Omdat de uitgaven van de Model European Press een goed beeld geven van de bezigheden van de deelnemers tijdens de conferentie, zullen deze volgende week dagelijks op onze website verschijnen. Daarnaast kunt u ook elke dag een verslag met bijbehorende foto's vinden op onze website.

  De cursus vond plaats in Maastricht en bestond uit enkele uitdagende opdrachten en verschillende tips van de ervaren journaliste. Zo moesten de journalisten over uiteenlopende onderwerpen artikelen schrijven, waarna hun werk kritisch beoordeeld werd door Nicolien Bout. Daarbij kreeg het journalistenteam nuttige tips die tijdens de conferentie zeker van pas zullen komen! Naast een goede inhoudelijke voorbereiding, was deze middag ook een nadere kennismaking van de journalisten onderling.

  Comments are closed.