Word jij de nieuwe journalist van de Model European Press?

 • Word jij de nieuwe journalist van de Model European Press?

  Word jij de nieuwe journalist van de Model European Press?


  Na het succes van de Model European Press 2008 zullen ook tijdens de Limburgse MEP conferentie van 8 t/m 11 juni 2009 weer dagelijks krantjes gemaakt worden met daarin de laatste nieuwtjes, aankondigen en items over het Model European Parliament. Ook voor dit jaar is er een zoektocht naar enthousiaste oud-MEPpers die hebben deelgenomen aan de Limburgse Conferentie van 2008 en die nu in de huid van een Parlementaire Journalist willen kruipen. 

  In totaal zijn er 2 mensen nodig en de selectie daarvan zal plaatsvinden op basis van een motivatiebrief en op basis van het verslag over het Brusselbezoek van 5 maart dat door alle aangemelde kandidaten geschreven zal worden. Naast dat een journalist van de Model European Press goed moet kunnen schrijven, zijn enthousiasme, hard kunnen werken, stresbestendingheid en origineel kunnen zijn en goed kunnen samenwerken belangrijke eigenschappen.

  Ben je geïnteresseerd om deel te nemen als redactielid van de Model European Press aan de Limburgse MEP conferentie van 2009? Stuur een mail naar lionne.kockelkoren@meplimburg.nl voor 3 maart 2009 met een korte motivatie waarom jij in de redactie thuis hoort. Daar het team van Commissievoorzitters tijdens de Limburgse MEP Conferentie van 2009 later pas benaderd wordt, impliceert aanmelding voor de Model European Press geen uitsluiting van een eventueel commissievoorzitterschap.

  Comments are closed.