Tweedaagse reis naar de Europese Centrale Bank in Frankfurt

 • Tweedaagse reis naar de Europese Centrale Bank in Frankfurt

  Tweedaagse reis naar de Europese Centrale Bank in Frankfurt

   

  We zijn erg verheugd over het feit dat we de afgelopen jaren steeds nieuwe activiteiten aan ons jaarlijks programma hebben mogen toevoegen. Met veel genoegen mogen we dan ook vandaag weer een nieuwe reis toevoegen aan ons vaste repertoire. Voor het eerst in de geschiedenis van MEP Limburg zullen we een tweedaagse reis maken naar de Europese Centrale Bank in Frankfurt, en de inschrijvingen staan open voor alle oud-MEP’ers!

   

   

  Dit jaar zal deze reis plaatsvinden op donderdag en vrijdag 3 en 4 november. We vragen enkel een symbolische bijdrage van 20 euro, waarmee de kosten van de hele reis voor je gedekt zijn. Het hoofddoel van deze reis zal zijn om de Europese Centrale Bank te bezoeken, maar uiteraard zullen we in deze twee dagen meer zien van de mooie stad wat Frankfurt is. Ook zullen we meer leren over het bankwezen, daar valt dan ook niet aan te twijfelen in een stad waar de Europese Centrale Bank en de Frankfurt Stock Exchange gevestigd zit.

  Ben jij een MEP-alumni en heb je interesse in deze reis? Twijfel niet langer en meld je snel aan voor deze allereerste editie van de Europese Centrale Bank reis! Met vragen kun je altijd een bericht sturen naar de Facebookpagina van MEP Limburg of een mailtje sturen naar renee.douven@meplimburg.nl. Vanaf nu kun je je inschrijven via deze link.

  We hopen dat jullie er net zo veel zin in hebben als wij en zien jullie graag dan!

  Comments are closed.