Stichting MEP Limburg zoekt werkgroep alumni

 • Stichting MEP Limburg zoekt werkgroep alumni

  Stichting MEP Limburg zoekt werkgroep alumni

  Het bestuur van Stichting MEP Limburg is op zoek naar enthousiaste alumni die graag betrokken willen blijven bij onze stichting. Wij zijn op zoek naar drie oud deelnemers -waarvan 1 een coördinerende rol zal vervullen- om gezamenlijk de projectgroep ‘alumninetwerk' te vormen. Deze personen zullen de kans krijgen om de grote "kick-off day" van ons alumninetwerk te organiseren!

  We zoeken jongeren die:
  • Teamwork hoog in het vaandel hebben staan
  • Organisatorische kwaliteiten bezitten
  • Sociaal, innovatief en assertief zijn
  • Een goede en flexibele werkethos hebben
  • Representatief en punctueel zijn

  Bezit jij deze kwaliteiten en lijkt het jou leuk om je samen met een groep gemotiveerde oud-deelnemers in te zetten voor  Stichting MEP Limburg? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur een motivatiebrief en je cv vóór 14 januari aanstaande naar info@meplimburg.nl

  Het bestuur van Stichting MEP Limburg bestaat uit een groep gemotiveerde jongeren uit de provincie Limburg. Met veel enthousiasme organiseert dit diverse bestuur de verschillende activiteiten binnen de stichting. Als bestuur bieden wij middelbare scholieren de kans hun sociale, communicatieve en redactionele vaardigheden verder tot ontwikkeling te brengen.  


  Stichting Model European Parliament (MEP) Limburg wil jonge mensen een beter inzicht geven in de Europese integratie en de werking van de Europese Unie. Bij Stichting MEP Limburg zijn inmiddels 13 scholen uit het voortgezet onderwijs aangesloten, afkomstig uit zowel Nederlands als Belgisch Limburg. Niet alleen krijgen leerlingen inzicht in politieke besluitvormingsprocessen, ook worden de sociale en communicatieve vaardigheden bevorderd. 

  Een van de belangrijkste bezigheden van de Stichting Model European Parliament (MEP) Limburg is het organiseren van simulatiezittingen van het Europese Parlement, waaraan jaarlijks leerlingen uit 4 VWO als ‘Europarlementariër' deel kunnen nemen. Daarnaast organiseert onze stichting verschillende vervolgtrajecten waaronder reizen naar Straatsburg en Brussel en meeloopdagen met parlementariërs.     

  Voor vragen betreffende de vacatures/sollicitaties: info@meplimburg.nl. We zien alle reacties graag tegemoet!

   

  Comments are closed.