Stichting MEP Limburg treft de laatste voorbereidingen voor de Straatsburgreis

 • Stichting MEP Limburg treft de laatste voorbereidingen voor de Straatsburgreis

  Stichting MEP Limburg treft de laatste voorbereidingen voor de Straatsburgreis

  Van 21 tot en met 25 januari 2013 zal een delegatie van oud-deelnemers aan het Model European Parliament Limburg van 2012 een bezoek brengen aan de Europese instellingen in Straatsburg en Luxemburg.

  In samenwerking met René van der Linden (oud-voorzitter van de Eerste Kamer en het Parlementaire Assemblée van de Raad van Europa ) zal de delegatie onder andere de instanties van de Raad van Europa, het Europees Parlement en het Hof van Justitie aandoen. Er staat de oud-deelnemers daar een geweldig, gevarieerd programma te wachten, waarin ze de nodige ‘grote namen' uit de politiek zullen ontmoeten. De deelnemers zullen onder andere het gesprek aangaan met de heer Tiny Kox (Senaatslid Parlementaire Vergadering van de Raad van Europa en voorzitter fractie Europees Unitair Links) en de heer Johannes Silvis (Nederlandse rechter bij het Europees Hof voor de Rechten van de mens). Tevens zal er genoeg ruimte zijn om de tijdens de Limburgse MEP Conferentie gevormde vriendschappen aan te halen en het verkennen van het mooie Straatsburg met haar indrukwekkende oude binnenstad. Het belooft een bijzonder leerzame week te worden, waarin de leerlingen opnieuw de kans krijgen om de Europese politiek van dichtbij zien. Stichting MEP Limburg wenst alle afgevaardigden een waardevolle en gezellige week toe.

  Natuurlijk houden wij u tijdens deze reis graag op de hoogte van alle activiteiten. Bent u razend nieuwsgierig naar alle activiteiten van onze delegatie? Houd dan zeker onze website, maar ook onze social media kanalen – zoals de officiële MEP Limburg Facebook en Twitter – in de gaten!

   

  Comments are closed.