Stichting MEP Limburg nodigt u uit voor de Limburgse MEP Conferentie 2015!

 • Stichting MEP Limburg nodigt u uit voor de Limburgse MEP Conferentie 2015!

  Stichting MEP Limburg nodigt u uit voor de Limburgse MEP Conferentie 2015!

  Stichting MEP Limburg is ontzettend blij dat zij u ook dit jaar van harte kan uitnodigen voor de plenaire opening en sluiting van de Limburgse MEP Conferentie 2015.

   

  Officiële Opening

  De opening van de Limburgse MEP Conferentie 2015 zal plaatsvinden te Maastricht op maandag 20 april in de Statenzaal van het Gouvernementsgebouw aan de Maas (Limburglaan 10, Maastricht). Om 17.00 uur zullen wij het officiële startschot geven voor een leerzame conferentieweek. Geïnteresseerden, alumni en familie, kortom iedereen, is meer dan welkom om deze altijd interessante middag bij te wonen. De delegatieleiders zullen namelijk hun standpunten en het land dat de desbetreffende delegatie gaat vertegenwoordigen, presenteren in een vlotte speech.

   

  Algemene Vergadering / Officiële Sluiting & Bekendmaking Limburgse delegatie voor de Nationale Conferentie 2015

  Op donderdag 23 april bent u gedurende de dag welkom om de behandeling van de verschillende resoluties bij te wonen. Dit is per slot van rekening het eindresultaat van het harde werken van de Limburgse scholieren. Van 9.00 uur tot 12.45 uur zullen er resoluties worden behandeld in de Statenzaal van het Gouvernement. Van 13.45 uur tot 17.00 uur zullen de resoluties worden behandeld in het conferentiecentrum MECC (Forum 100, Maastricht), in verband met een internationale conferentie in de Statenzaal van het Gouvernement. Hiernaast bent u vanaf 17.00 uur natuurlijk van harte welkom om de officiële sluiting van de conferentieweek bij te wonen, ook in het MECC. Hier zullen de gedelegeerden, die MEP Limburg zullen vertegenwoordigen op de Nationale Conferentie, bekend worden gemaakt.

   

  Stichting MEP Limburg kijkt ontzettend uit naar uw aller komst. Wij kunnen haast niet wachten u te mogen begroeten tijdens de openbare programmaonderdelen van onze conferentie. Heel graag tot dan!

  ---

  Volg ons in aanloop naar de Limburgse MEP Conferentie op Facebook, Twitter en Youtube!

  #LBMC15

   

  Comments are closed.