• Op dit moment wordt er onderhoud uitgevoerd aan de website tot 03.01.2022

Deelnemen

Deelnemen

Ben jij geselecteerd om deel te nemen aan één van de activiteiten van MEP Limburg? Neem dan zeker eens een kijkje bij het kopje van de betreffende activiteit. Daar vind je namelijk een hoop bruikbare informatie! De meest actuele versies van documenten met betrekking tot de verschillende projecten van Stichting MEP Limburg worden hier online geplaatst. Als deelnemer aan de Limburgse MEP conferentie ontvang je de benodigde informatie onder andere via je schoolcoördinator. Wat betreft andere activiteiten, ontvang je meestal de benodigde informatie en documenten rechtstreeks per mail van ons. Let dus goed op je email en laat voldoende ruimte over in je inbox.

Graag tot snel bij MEP Limburg!

 
Algemene Voorwaarden

Lees voordat je deelneemt aan een van de activiteiten van MEP Limburg onderstaande algemene voorwaarden van deelname samen met je ouders goed door. Als wij in onze correspondentie verwijzen naar algemene voorwaarden bedoelen wij onderstaande digitale versie van de Algemene Voorwaarden.

Algemene voorwaarden voor deelname activiteiten Stichting MEP Limburg


1000869_692791680742793_1383864344_n
 
 
Verslaggeving

Iedereen die deelneemt aan een van de activiteiten van Stichting MEP Limburg committeert zich hiermee aan het schrijven van een ervaringsverslag van deze activiteit. Dit verslag dient te voldoen aan het protocol verslaggeving, dat hier digitaal te vinden is.