Associate Alumni

Ben jij een ambitieuze 'young professional' en heb je deelgenomen aan de Limburgse conferentie van Stichting MEP Limburg? Meld je dan nu aan als Associate Alumni van Stichting MEP Limburg!

De Kick-Off Day in Kasteel Hoensbroek heeft op 10-11-2014 het startschot gegeven aan een actief Alumni-netwerk. Binnen het Alumni-netwerk worden een breed scala aan activiteiten georganiseerd zoals workshops, lezingen, netwerkborrels en bezoeken aan bedrijven en politieke organisaties. Deze activiteiten zijn in principe toegankelijk voor alle alumni van MEP Limburg, maar vanaf nu is het ook mogelijk om specifiek te behoren tot: het MEP Limburg Associate Alumni-netwerk.


Als Associate krijg je een bijzondere status binnen het Alumni-netwerk en geniet je van vele voordelen. Zo krijg je niet alleen voorrang bij de activiteiten die er worden georganiseerd, maar ook nog eens 50 procent korting op alle activiteiten van het alumninetwerk.


Daarnaast ontvang je regelmatig de Associate nieuwsbrief en krijg je toegang tot de exclusieve Linkedin groep. Zo blijf je op de hoogte van interessante nieuwtjes, kun je deelnemen aan groepsdiscussies en krijg een legio aan carrière mogelijkheden onder ogen. Als Associate behoor je tot een select gezelschap van ambitieuze en succesvolle jonge Limburgers.


Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je aanmelden middels het formulier hiernaast. Als je je aanmeldt profiteer je bovendien van alle voordelen die het netwerk te bieden heeft en je betaalt slechts 10 euro per jaar voor je Associate Alumni status!Laat je inspireren, vergroot je kennis en breid je netwerk uit; word Associate van MEP Limburg!


Vragen over associate netwerk kun je richten aan alumni@meplimburg.nl

Uw volledige naam*

Uw e-mailadres*

Uw telefoonnummer*

Uw adresgegevens*


Uw jaar van deelname aan de Limburgse MEP Conferentie*Ja, u gaat akkoord met onze algemene voorwaarden en de voorwaarden van inschrijving, waarvan de betaling van het inschrijfgeld bedragende €10,- er een is.* (Indien akkoord vink onderstaand hokje aan.)
Velden gemarkeerd met een asterisk (*) zijn verplicht om in te vullen.