Nieuwjaarswens

 • Nieuwjaarswens

  Nieuwjaarswens

  Na een intensief doch vruchtbaar jaar met een geslaagd basistraject met 13 deelnemende scholen en een leerzaam bezoek aan het Europees Parlement in Brussel, is het bestuur van Stichting Model European Parliament (MEP) Limburg verheugd met vertrouwen uit te kunnen zien naar het nieuwe jaar.

  Waardering gaat uit naar allen die zich in 2012 op verschillende wijzen belangeloos voor de stichting en het bereiken van haar doelstellingen hebben ingezet. In het bijzonder danken wij alle partijen, organisaties en personen wier uitgesproken steun afgelopen jaar heeft geleid tot een continuering het MEP in Limburg in 2012 en de daarop volgende jaren.
  In 2013 – door de EU uitgeroepen tot het jaar van de Europese burger – organiseert MEP Limburg opnieuw een breed curriculum aan activiteiten die een groter Europees politiek bewustzijn van Limburgse scholieren beogen. Komend jaar daagt MEP Limburg Limburgse jongeren uit het debat te voeren over het bestaan van een Europese identiteit en over de richting van het Europese integratieproces. Samen met Maastricht en de Euregio Maas-Rijn kijkt MEP Limburg uit naar de bekendmaking van de titel Culturele Hoofdstad van Europa 2018 in september 2013.

  Het bestuur van Stichting MEP Limburg wenst u en uw naasten een mooi en inspirerend 2013 toe.

   

  Comments are closed.