Nieuwe voorzitter en vicevoorzitter MEP Limburg

 • Nieuwe voorzitter en vicevoorzitter MEP Limburg

  Nieuwe voorzitter en vicevoorzitter MEP Limburg

  Per 1 oktober zullen Raphael Lepot en Manon van de Ven aftreden als voorzitter en vicevoorzitter van Stichting MEP Limburg. Na drie jaar deze functies vol overgave te hebben vervuld, hebben zij besloten ruimte te creëren voor nieuw bestuurlijk talent.

  Zij ervaren het als een eer Stichting MEP Limburg te hebben mogen leiden en danken eenieder die hen hierin heeft aangemoedigd.  Zonder de steun van hun directe omgeving en alle betrokkenen binnen en buiten de stichting was het ondenkbaar geweest de duurzame ontwikkeling van de stichting te waarborgen. Beiden richten zich de komende periode onder meer op studie in het buitenland.

  Met het volste vertrouwen dragen zij hun functies over aan Raoul Rozestraten (voorzitter) en Joyce Nafzger (vicevoorzitter). Raoul en Joyce zijn beide al jarenlang actief binnen het bestuur van Stichting MEP Limburg en zullen aldus met veel kennis en ervaring invulling geven aan hun nieuwe taken. Zij hopen voortvarend de ingezette koers te kunnen vervolgen.

  Nieuwe bestuursleden

  Per 1 september zal het bestuur van Stichting MEP Limburg door vier nieuwe bestuursleden versterkt worden. Mathijs van Haver, Renee Douven, Marcel Meeuwissen en Juliet Souren hebben allen aan meerdere activiteiten van MEP Limburg deelgenomen en zullen vanaf heden organisatorische taken vervullen. Volgend op de eerste bestuursvergadering zal de volledige functieverdeling binnen het bestuur bekend gemaakt worden.

   

  Het gehele bestuur van Stichting MEP Limburg kijkt uit naar een succesvolle nieuwe bestuursperiode.

  Comments are closed.