• Op dit moment wordt er onderhoud uitgevoerd aan de website tot 03.01.2022

Model European Press

Meet the Model European Press

De Model European Press op de Limburgse MEP Conferentie en de Modern European Press op de Nationale MEP Conferentie zijn door de jaren heen onmisbaar geworden. Gedurende de Limburgse MEP conferentie houdt een hoofdredacteur zich samen met een team van parlementaire journalisten bezig met het maken van MEP-krantjes.

Onder het motto ‘voor jongeren, door jongeren’ informeren de journalisten het parlement over de laatste ontwikkelingen die zich tijdens de Limburgse MEP Conferentie voordoen. De Model European Press staat echter niet alleen boordevol actualiteiten: er worden ook interviews, onderzoeksresultaten, amusante verhalen, tips en leuke feitjes gepubliceerd. Vaak wordt er door de journalisten urenlang gewerkt om de strikte deadlines te halen, tot vreugde van de deelnemers aan de conferentie.

Model European Press 2015

Door het uitgeven van deze krantjes probeert MEP Limburg de deelnemers een beeld te geven van de Limburgse MEP Conferentie, gezien vanuit de scherpe blik van onze journalisten. Door de jaren heen is er een waar archief ontstaan van Model European Press. Voor de parlementariërs die de krantjes verzamelen en bundelen is dit een leuk aandenken aan de conferenties, maar ook zeker voor andere geïnteresseerden zijn de uitgaven van de Model European Press de perfecte manier om een beetje van de sfeer tijdens de Limburgse MEP Conferentie te proeven!

image-2016-04-19 (2)
Uitgaven 2016
Door: Elyas Ghafour, Romy Kuckelkorn, Lotte van 't Ooster en Renée Douven.
Schermafbeelding 2018-12-31 om 17.04.22
Uitgaven 2018
Door: Myrthe Hertog, Ayla Kepser, Yannique van Megen, Ynys Convents en Louisa Overschie
Uitgaven 2019
Door: Jara Bosch, Joy Broman, Ilse Riksen en Annique Laurens Janse
DSC_0076