MEP Limburg in de media

Op deze pagina vindt u een selectie van de media-aandacht die Stichting MEP Limburg heeft mogen ontvangen gedurende de Limburgse, Nationale & Internationale MEP Conferentie en haar overige activiteiten zoals de Brussel reünie en de Straatsburgreis.


 
Social Media

Like MEP Limburg op Facebook

Volg MEP Limburg via Twitter

Abonneer op de MEP Limburg Youtube-pagina


 
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste berichten, activiteiten en recente ontwikkelingen van en rondom Stichting MEP Limburg? Registreer u dan hieronder gratis voor de periodieke nieuwsbrief.


 
Model European Press

Wist u al dat MEP Limburg over een heus eigen pers-team beschikt? The Model European Press brengt tijdens de Limburgse Conferentie op dagelijkse basis meerdere edities van de beroemde ‘MEP-krantjes’ uit. Onder het motto “voor jongeren, door jongeren” zorgen de parlementaire journalisten ervoor dat het parlement te allen tijde op de hoogte blijft van de laatste interne en externe ontwikkelingen tijdens de conferentie. De Model European Press geeft een zeer compleet beeld van het reilen en zijlen gedurende de MEP Conferenties en stelt u in de gelegenheid de conferentie door de ogen van de deelnemers te ervaren. 

Videogalerij

MEP Limburg Voorlichtingsfilm Deel IMEP Limburg Voorlichtingsfilm Deel II


MEP Limburg over Limburgse MEP Conferentie 2014 bij RTV ParkstadProminenten over MEP LimburgLustrumviering & Afscheidsreceptie Guy Frints