‘Modern European Press 2008’ online

 • ‘Modern European Press 2008’ online

  ‘Modern European Press 2008’ online


  Zeer gewaardeerd tijdens de Conferenties van het MEP zijn op Limburgs niveau de Model European Press en op Nationaal niveau de Modern European Press.

  Dit zijn ‘MEP-krantjes' die onder het motto "door jongeren voor jongeren" door ‘parlementaire journalisten' worden uitgebracht en zo het parlement informeren over de laatste ontwikkelingen tijdens de MEP-Conferenties.

  De uitgaven geven een heel compleet beeld van het reilen en zijlen tijdens de conferenties en is weer eens een andere manier, dit maal door de ogen van de deelnemers zelf en van moment tot moment, om de gang van zaken tijdens de conferentie te communiceren.

  Van 21 september tot en met 26 september 2008 heeft in onder meer in Den Haag de Nationale Conferentie van het Model European Parliament plaatsgevonden.

  Lionne Kockelkoren (lid werkgroep Stichting MEP Limburg) verzorgde eerder al, tijdens de Limburgse MEP Conferentie van 2008, als hoofdredactrice de realisatie van de Model European Press.

  Nu reisde ze af naar Den Haag om daar leiding te geven aan een aantal commissievoorzitters en samen een uitgave van de Modern European Press te realiseren over de Nationale MEP Conferentie van 2008.

  Comments are closed.