MEP Limburg zoekt nieuwe bestuursleden!

 • MEP Limburg zoekt nieuwe bestuursleden!

  MEP Limburg zoekt nieuwe bestuursleden!

  Het bestuur van Stichting MEP Limburg is op zoek naar nieuwe bestuursleden, die vanaf het nieuwe collegejaar met hun enthousiasme en vernieuwende ideeën een aanvulling zullen zijn op het huidige bestuur.

  We zijn op zoek naar algemene bestuursleden die vanaf september 2018 kunnen intreden en bereid zijn zich in te zetten voor verschillende peilers van Stichting MEP Limburg. Lijkt het jou super leuk om mee te helpen met het organiseren van onze reizen en Conferentie, of lijkt het jou juist heel gaaf om je in te zetten voor een peiler zoals PR?

  Een Stichting MEP Limburg bestuurslid dient:

  • Teamwork hoog in het vaandel te hebben staan
  • Over organisatorische kwaliteiten te bezitten
  • Sociaal, innovatief en assertief te zijn
  • Een goede en flexibele werkethos te hebben
  • Representatief en punctueel te zijn

   

  LET OP: Deze bestuursfuncties zijn van langdurige aard, dus niet voor één bestuursjaar. Sollicitaties staan niet open voor deelnemers aan de Limburgse MEP Conferentie 2018.

  Geïnteresseerd?

  Bezit jij bovenstaande kwaliteiten en lijkt het jou uitdagend om je samen met een groep gemotiveerde jongeren in te zetten voor  Stichting MEP Limburg? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur een motivatiebrief en je cv vóór donderdag 14 juni aanstaande  naar info@meplimburg.nl.Vervolgens krijg je  van ons bericht waarin onder andere vermeld staat of je wordt uitgenodigd voor een gesprek waarvan de datum zo snel mogelijk bekend zal worden gemaakt.

  Het bestuur van Stichting MEP Limburg bestaat uit een groep gemotiveerde jongeren uit de provincie Limburg. Met veel enthousiasme organiseert dit diverse bestuur de verschillende activiteiten binnen de stichting en bieden wij middelbare scholieren de kans hun sociale, communicatieve en redactionele vaardigheden verder tot ontwikkeling te brengen. Naast de Limburgse MEP Conferentie spelen dus zowel projecten als de Straatsburgreis, Brusselreis, MEP on Tour en alumni-activiteiten als peilers als PR en sponsoring een grote rol binnen het bestuur.

   Stichting MEP Limburg in het kort

  Stichting Model European Parliament (MEP) Limburg wil jonge mensen een beter inzicht geven in de Europese integratie en de werking van de Europese Unie. Bij Stichting MEP Limburg zijn inmiddels 16 scholen uit het voortgezet onderwijs aangesloten, afkomstig uit zowel Nederlands als Belgisch Limburg. Niet alleen krijgen leerlingen inzicht in politieke besluitvormingsprocessen, ook worden de sociale en communicatieve vaardigheden bevorderd.

  Een van de belangrijkste bezigheden van de Stichting Model European Parliament (MEP) Limburg is het organiseren van simulatiezittingen van het Europese Parlement, waaraan jaarlijks leerlingen uit 4 VWO als ‘Europarlementariër’ deel kunnen nemen. Daarnaast organiseert onze stichting verschillende vervolgtrajecten waaronder reizen naar Straatsburg en Brussel en meeloopdagen met parlementariërs. Ook houdt de stichting zich bezig met MEP on tour, een project voorgaand aan de Limburgse MEP Conferentie voor scholieren en worden er activiteiten georganiseerd voor MEP-alumni.

  Voor vragen betreffende de vacatures/sollicitaties: info@meplimburg.nl. We zien alle reacties graag tegemoet!

   

  Comments are closed.