MEP Limburg op bezoek in Brussel!

 • MEP Limburg op bezoek in Brussel!

  MEP Limburg op bezoek in Brussel!

  Op uitnodiging van de Limburgse Europarlementariër Ria Oomen-Ruijten vindt er ook dit jaar weer een reis naar het Europees Parlement te Brussel plaats. Voor het Limburgse Model European Parliament van 2009 zal 10 juni niet alleen een reünie zijn, maar tegelijkertijd ook een unieke kans om te zien hoe het er in de Europese politiek daadwerkelijk aan toe gaat!

  De delegatie van 50 personen krijgt de mogelijkheid geboden in een uitgebreid gesprek met Ria Oomen-Ruijten alles te weten te komen over haar werkzaamheden als Europarlementariër. Bovendien zal de groep wegwijs worden gemaakt in het parlementsgebouw te Brussel, hét centrum van de Europese politiek. Na afloop van het politieke programma zal er nog een rondleiding door de binnenstad van Brussel plaatsvinden en krijgen de deelnemers aansluitend de kans de stad op eigen gelegenheid te ontdekken.

  We zijn ervan overtuigd dat ons bezoek ook dit jaar geslaagd zal zijn, en brengen u na afloop graag via onze website op de hoogte van onze ervaringen!

   

  Comments are closed.