MEP Connects met Obvion Hypotheken!

 • MEP Connects met Obvion Hypotheken!

  MEP Connects met Obvion Hypotheken!

   

  Op zaterdag 28 mei organiseerde de werkgroep Alumni van stichting MEP Limburg een zeer geslaagde eerste editie van MEP Connects. Rond een uurtje of twaalf werden de alumni hartelijk ontvangen in de inspirerende werkomgeving van Obvion. Met het stukje Limburgse vlaai en kopje koffie achter de kiezen werd iedereen welkom geheten door de Secretaris van de Alumni Werkgroep Indy Rozenboom. Vervolgens werden de deelnemers op de hoogte gesteld van de precieze invulling van de dag.

   

  De dag begon met het wegwijs worden in een vaak voor de deelnemer onbekend terrein, hypotheken. Op een leuke en leerzame manier hebben we kennis gemaakt met de wereld van Obvion Hypotheken. Van de treasury en funding van Hypotheken tot de mogelijkheid om in een Kangoeroewoning te gaan wonen. Samen met Obvion speculeerden we over de toekomst van misschien wel Big Data en Blockchains. Nadat enkele werknemers van Obvion inspirerende en creatieve dingen vertelden over hun werk was het de beurt aan de alumni. Samen in groepjes gingen de deelnemers van MEP Connects aan de slag om originele oplossingen te verzinnen op cases die spelen bij Obvion.

  Hoe zien jongeren de toekomst van het hypotheekproces? Wat wordt de rol van de adviseur? Wat verloopt er digitaal en wat niet? Hoe zien we ons hypotheekproduct later het liefst? Dit soort boeiende vragen lieten de alumni met elkaar sparren met als doel hun creatieve oplossing presenteren aan de medewerkers van Obvion. De presentaties lieten weer eens zien hoe mondig en creatief MEP’pers eigenlijk wel niet zijn! Interessant was het om te zien wat de denkpatronen waren van de jonge Alumni en wat voor verschillende oplossingen de MEP’pers voor ogen hadden. Gezamenlijk hebben we de winnaars verkozen en de bedenkers van de Big database werden op niet geringe wijze beloond.

  Na de afsluiting van de dag door Rolf Rozestraten, manager Sales en Intermediare zaken bij Obvion, en coördinator van de activiteit Indy Rozenboom was het tijd om heerlijk te gaan dineren in Grieks restaurant El Greco. Dit zodat de Alumni ook nog even de kans kregen om bij te kletsen en te netwerken met oude MEP-vrienden en collega’s. Wij willen de medewerkers van Obvion en jullie bedanken voor deze geslaagde dag! En graag tot ziens op een volgende activiteit!

  Werkgroep Alumni van stichting MEP Limburg

  Comments are closed.