• Op dit moment wordt er onderhoud uitgevoerd aan de website tot 03.01.2022

Limburgse MEP Conferentie 2022: Dag 2

 • Limburgse MEP Conferentie 2022: Dag 2

  Limburgse MEP Conferentie 2022: Dag 2

  De eerste overnachting op Rolduc is een feit. Deze nieuwe ochtend begon met een uitgebreid ontbijtbuffet, dit gaf de deelnemers de tijd om rustig aan hun dag te starten. Na het ontbijt stond de pers klaar om groepsfoto te maken bij de abdij; hier zijn formele foto’s genomen van de commissies, delegaties en scholen.

  Vandaag was een drukke dag. Om 17u00 was de deadline voor het indienen van de resoluties. Dit betekende dat de deelnemers na de persfoto’s meteen aan de slag moesten met de commissievergaderingen. In de middag hadden de deelnemers nog een klein rustmoment.

  De deadlines werden goed nagekomen door alle commissies en dus kon iedereen ontspannen op weg naar SnowWorld. In SnowWorld zijn er een aantal teambuilding activiteiten gedaan, zoals: sumoworstelen in de sneeuw, frisbeeën, sleeën bouwen en met een opblaasband van de piste glijden. De avond werd afgesloten met een (non-alcoholische) après-ski in het cafe van SnowWorld, iedereen heeft enorm genoten!

  De resoluties zijn afgerond en dit betekent dat de volgende stappen gezet kunnen worden. Morgen zijn er workshops die de deelnemers nieuwe vaardigheden zullen leren voor de rest van de week en die ze later op de dag ook meteen zullen kunnen inzetten bij het lobbyen.

  Persteam LBMC ’22
  Frouke Adriaens
  Vincent van Schependom
  Femke Heijman

  Comments are closed.