• Op dit moment wordt er onderhoud uitgevoerd aan de website tot 03.01.2022

Limburgse MEP Conferentie 2009 op komst; publiek van harte welkom!

 • Limburgse MEP Conferentie 2009 op komst; publiek van harte welkom!

  Limburgse MEP Conferentie 2009 op komst; publiek van harte welkom!

  Van 8 tot en met 11 juni 2009 vindt in Kerkrade en Maastricht de Limburgse Conferentie van het Model European Parliament (MEP) 2009 plaats. Na een schooltraject op de deelnemende scholen neemt hieraan een selectie leerlingen van 10 Limburgse scholen uit het Voortgezet Onderwijs deel.

  De afgelopen maanden hebben volledig in het teken gestaan van voorbereiding, zowel bij de scholen die aangesloten zijn bij het scholennetwerk van Stichting MEP Limburg als bij het bestuur en de werkgroep van Stichting MEP Limburg.

  Zo hebben de afgelopen maanden op alle scholen schoolvoorrondes plaatsgevonden ter selectie van de afgevaardigden voor het Model European Parliament Limburg 2009 en worden de geselecteerde schooldelegaties momenteel grondig op hun deelname aan de jaarlijkse Limburgse MEP Conferentie voorbereid.
  Ook de aanstaande commissievoorzitters ontvingen een uitgebreide instructie en de 'parlementaire journalisten' die de redactie voeren van de Model European Press 2009 werden grondig voorbereid op hun taak om tijdens de conferentie dagelijks enkele uitgaven van deze MEP-krant uit te brengen aan het parlement van 2009.

  Over het traject voorafgaand aan de Limburgse MEP Conferentie 2009 bent u de voorgaande periode uitgebreid geïnformeerd via onze nieuwsberichten, die hier nogmaals zijn na te lezen.

  Stichting MEP Limburg is vereerd U te mogen uitnodigen voor het bijwonen van:

  Officiële Opening Limburgse MEP Conferentie 2009

  Datum: maandag 8 juni 2009
  Aanvang: 17.30 uur
  Locatie: Statenzaal, Gouvernement Maastricht

  EN

  Officiële Sluiting Limburgse MEP Conferentie 2009

  Datum: donderdag 11 juni 2009
  Aanvang: 17.30 uur
  Locatie: Statenzaal, Gouvernement Maastricht


  Tevens is alle publiek van harte welkom voor het bijwonen van de behandeling van de resoluties tijdens de plenaire vergaderingen van het Limburgse Model European Parliament 2009 op donderdag 11 juni tussen 9.30 uur en 17.30 uur in de Statenzaal van het Gouvernement te Maastricht.

  Plenaire Vergaderingen Model European Parliament Limburg 2009

  Datum: donderdag 11 juni 2009
  Aanvang: 9.30 – 17.30 uur
  Locatie: Statenzaal, Gouvernement Maastricht
   

  Gedurende de vierdaagse conferentie buigen de afgevaardigden zich binnen een modelopstelling van het Europees Parlement over verschillende problemen uit de actualiteit van de Europese politiek.

  Om u ook zo goed mogelijk te informeren over het dagelijkse reilen en zijlen tijdens de Limburgse MEP Conferentie 2009 zal dagelijks bij de nieuwsberichten op deze website verslag gedaan worden van de hoogtepunten van de conferentiedag. Daarbij zullen ook alle uitgaven van de Model European Press 2009 van de betreffende dag gepubliceerd worden samen met een selectie foto's, zodat u de gehele conferentie zo optimaal mogelijk van dag tot dag kunt meebeleven.

  Comments are closed.