Klaar voor de Limburgse MEP Conferentie 2015!

 • Klaar voor de Limburgse MEP Conferentie 2015!

  Klaar voor de Limburgse MEP Conferentie 2015!

  De jaarlijkse MEP Conferentie staat weer bijna voor de deur, over anderhalve week is het immers al zover. Vanaf 20 april zullen meer dan honderd Belgische en Nederlandse jongeren zich gedurende 4 dagen bezig gaan houden met verschillende Europese vraagstukken. Uiteindelijk wordt er van de jongeren verwacht dat ze een resolutie schrijven die ze vervolgens zelf, op 23 april, zullen verdedigen tijdens een plenair debat.

   

   

   

   

  MEP Limburg heeft als doel jongeren kennis te laten maken met Europa en de Europese politiek. De Limburgse MEP Conferentie biedt jongeren deze ultieme kans. De afgelopen jaren hebben we steeds weer gezien hoe enthousiast en getalenteerd jongeren bezig kunnen zijn met soms ingewikkelde maar toch interessante vraagstukken.

   

  De deelnemers van de Limburgse MEP Conferentie 2015 zijn ondertussen al flink aan de slag gegaan met het voorbereiden van de vraagstukken en het klaarleggen van hun formele kledij. Wij kijken er erg naar uit om een leerzame maar bovenal leuke week met ze tegemoet te gaan.

   

  Wilt u niets missen van de Limburgse MEP Conferentie 2015, vergeet dan vooral niet onze site en social media in de gaten te houden.

   

   

  Comments are closed.