Kick-Off Day Alumni-Netwerk & Lustrumviering MEP Limburg

 • Kick-Off Day Alumni-Netwerk & Lustrumviering MEP Limburg

  Kick-Off Day Alumni-Netwerk & Lustrumviering MEP Limburg

  Vandaag, op zaterdag 11 oktober, is het tien jaar geleden dat Stichting Model European Parliament (MEP) Limburg werd opgericht in Maastricht. In de loop der jaren is de stichting uitgegroeid tot een heus begrip onder scholieren uit zowel Belgisch als Nederlands Limburg. Om stil te staan bij deze mijlpaal viert de stichting vandaag haar tweede lustrum én lanceert zij een heus Alumni-Netwerk te Kasteel Hoensbroek.
  Startschot alumni-activiteiten

  Tijdens de lustrumviering blikken bestuur en alumni terug op de afgelopen jaren binnen het MEP, maar ook zal hun blik gericht zijn op de toekomstige activiteiten van het nieuwe alumninetwerk. Vanuit de pijlers ‘persoonlijke ontwikkeling’, ‘netwerken’ en ‘politiek & bedrijfsleven’ zal de stichting activiteiten organiseren voor alle high potentials die zij de afgelopen jaren heeft voortgebracht.

   

  Nieuwe voorzitter en vicevoorzitter voor MEP Limburg

  Op 11 oktober nemen voorzitter Raphaël Lepot en vicevoorzitter Manon van de Ven officieel afscheid van de stichting. Na drie jaar deze functies vol overgave te hebben vervuld, hebben zij besloten ruimte te creëren voor nieuw bestuurlijk talent. Met het volste vertrouwen dragen zij hun functies over aan Raoul Rozestraten (voorzitter) en Joyce Nafzger (vicevoorzitter). Raoul en Joyce zijn beiden al jarenlang actief binnen het bestuur van Stichting MEP Limburg en zullen aldus met veel kennis en ervaring invulling geven aan hun nieuwe taken. Zij hopen voortvarend de ingezette koers te kunnen vervolgen.

  Comments are closed.