Journalisten gezocht voor de Limburgse MEP Conferentie 2016!

 • Journalisten gezocht voor de Limburgse MEP Conferentie 2016!

  Journalisten gezocht voor de Limburgse MEP Conferentie 2016!

   

  Live verslagen verzorgen van de debatten terwijl je tegelijkertijd ook nog eens je oren spitst voor alle interessante roddels en feitjes? Voel jij je één met de pen en het papier en heb jij nog lang niet genoeg van Limburgse MEP Conferenties? Lees hier hoe jij lid wordt van de Model European Press 2016!

   

   

  Je herinnert ze vast nog wel van tijdens je eigen Conferentie, het journalistenteam dat jou meerdere keren per dag verzorgde van een MEP krantje vol wist-je-datjes, verslagen, feitjes en amuserende columns. Nu de MEP Conferentie er over een paar maanden weer aankomt is het weer tijd om op zoek te gaan naar een nieuw journalistenteam!

  Kriebelen jouw handen nu al om verslag te doen tijdens de Limburgse MEP Conferentie, was jij vorig jaar deelnemer en ben je nog beschikbaar van 11 tot en met 15 april? Lees dan hier hoe jij kans maakt om een plekje te bemachtigen in het journalistenteam van 2016:

  • Schrijf een motivatiebrief van maximaal 500 woorden waarin je jezelf introduceert, meer vertelt over jouw interesses & kwaliteiten en waarin je ons vertelt waarom jij geknipt zou zijn om de functie van journalist te bekleden tijdens de aankomende conferentie.
  •  Naast de motivatie maakt een creatieve schrijfopdracht deel uit van procedure. Schrijf een column van plus minus 300 woorden over een MEP-activiteit naar keuze, waaruit niet alleen jouw passie voor het MEP blijkt, maar waarmee je ook laat zien dat je over voldoende kennis van de Nederlandse taal beschikt.

   

  Lever vervolgens beide schrijfopdrachten in, uiterlijk zondag 6 maart, via verslagen@meplimburg.nl. Mocht je gekozen worden voor het journalistenteam, dan vindt er nog een dag plaats met een workshop ter voorbereiding op de conferentie, hiermee dien je te zijner tijd rekening te houden.

  Word jij geselecteerd voor het journalistenteam, dan nemen wij uiteraard contact met je op. Laat je in ieder geval van je beste kant zien, wees creatief en verras ons met je schrijftalent. Wij kijken ernaar uit al jullie inzendingen te ontvangen. Bij vragen over het journalistenteam kunnen jullie contact opnemen met Renée Douven(renee.douven@meplimburg.nl), coördinator PR of met Roger Prudon(roger.prudon@meplimburg.nl), de conferentiemanager van 2016. Veel succes met schrijven!

   

  Comments are closed.