Help MEPNL 17 & WIN een meeloopdag met een Europarlementariër!

 • Help MEPNL 17 & WIN een meeloopdag met een Europarlementariër!

  Help MEPNL 17 & WIN een meeloopdag met een Europarlementariër!

   

  We kunnen het zelf nog steeds bijna niet geloven, maar het is toch echt bijna zover: over minder dan drie maanden komt de Internationale MEP Conferentie naar Maastricht toe! Deze conferentie wordt georganiseerd door een samenwerking van MEP Gelderland, Mep Nederland en Model European Parliament (MEP) Limburg. Alles is te volgen via www.mepnl.eu en via de facebookpagina MEPNL 17.

  Voor deze conferentie willen we heel graag jouw hulp vragen! Wil jij Europa laten weten wat dé thema’s zijn waar de Europese Unie de komende 25 jaar aan moet werken? Naar welke onderwerpen moet er in Brussel eens goed gekeken worden? Doe dit nu via deze online tool en win een meeloopdag met een Europarlementariër!

   

  Ter gelegenheid van 25 jaar Verdrag van Maastricht start het Model European Parliament een eigen ‘Green Paper Procedure’, een publieke consultatie waarin we jouw vragen om ons te vertellen in wat voor Europa jij de komende 25 jaar wil leven. Jouw antwoorden gebruiken wij vervolgens voor het opstellen van een nieuw jongerenverdrag dat we op 9 februari 2017 samen met Europarlementariërs en MEP’ers uit heel Europa in Brussel zullen ondertekenen (#MEPmeetsMEP).

  Deze online tool die is ontwikkeld door het MEP en de Universiteit Utrecht. Het invullen van de tool kost je max. 10-20 minuten en gaat het gemakkelijkst op je computer. Het kan natuurlijk ook via je mobiel of tablet, als je dat liever wil.

  Dus: doe mee, deel dit met je vrienden en WIN een meeloopdag met een Europarlementariër!

  Niet alleen help je ons enorm, ook maak je kans op een meet and greet met een Europarlementariër! Wil je die niet winnen? Doe het dan gewoon voor ons. Wij zijn je eeuwig dankbaar als je de tool invult!

  Comments are closed.