Guy Frints draagt provinciaal coördinatorschap over aan Jasper Piepers

 • Guy Frints draagt provinciaal coördinatorschap over aan Jasper Piepers

  Guy Frints draagt provinciaal coördinatorschap over aan Jasper Piepers


  Tijdens de Nationale MEP Conferentie 2009 heeft de heer Guy Frints zijn functie als Provinciaal Coördinator bij Stichting MEP Nederland overgedragen aan de heer Jasper Piepers. Deze functieoverdracht is in lijn met het afscheid van de heer Frints als bestuursvoorzitter van Stichting MEP Limburg. Jasper Piepers nam eerder tevens het bestuursvoorzitterschap over van Guy Frints.

  Tijdens de Officiële Sluiting van de Nationale MEP Conferentie 2009 in de Oude Vergaderzaal van de Tweede Kamer te Den Haag, stond Secretaris-Generaal Van Sminia-Meijerink stil bij het vertrek van de heer Frints als Provinciaal Coördinator en werd hij bedankt voor zijn inspanningen bij het opzetten en leiden van het Model European Parliament in Limburg.
  De heer Frints bekleedde ruim vijf jaar de functie van Provinciaal Coördinator bij Stichting MEP Limburg.

  De heer Piepers nam in het verleden deel aan verschillende projecten van het Model European Parliament. In 2008 werd hij actief binnen bestuur van MEP Limburg en in juli 2009 werd hij benoemd tot bestuursvoorzitter.

  Het bestuur van Stichting MEP Limburg zal in Limburg nog een afscheidsreceptie voor voormalig bestuursvoorzitter Guy Frints realiseren. De afscheidsreceptie zal vrij toegankelijk zijn, waarover op korte termijn meer inlichtingen zullen volgen.

  Comments are closed.