Gezocht: Nieuwe bestuursleden Stichting MEP Limburg

 • Gezocht: Nieuwe bestuursleden Stichting MEP Limburg

  Gezocht: Nieuwe bestuursleden Stichting MEP Limburg

   

  Het bestuur van Stichting MEP Limburg is op zoek naar nieuwe bestuursleden, die vanaf het nieuwe collegejaar met hun enthousiasme en vernieuwende ideeën een aanvulling zullen zijn op het huidige bestuur.

  We zijn op zoek naar zowel algemene bestuursleden als bestuursleden die specifiek geïnteresseerd zijn in de peiler PR, die vanaf september 2015 bereid zijn in functie te treden.

  Een Stichting MEP Limburg bestuurslid dient:

  • Teamwork hoog in het vaandel te hebben staan
  • Over organisatorische kwaliteiten te bezitten
  • Sociaal, innovatief en assertief te zijn
  • Een goede en flexibele werkethos te hebben
  • Representatief en punctueel te zijn

   

  Aanvullende kwaliteiten voor bestuurslid PR:

  • Gedegen kennis van de Nederlandse taal
  • Affiniteit met social media
  • Goede spreek- en schrijfvaardigheid
  • Enige kennis van fotografie
  • Enige affiniteit met Photoshop is een extra

   

  LET OP: Beide bestuursfuncties zijn van langdurige aard. Sollicitaties staan niet open voor deelnemers aan de Limburgse MEP Conferentie 2015.

  Geïnteresseerd?

  Bezit jij bovenstaande kwaliteiten en lijkt het jou uitdagend om je samen met een groep gemotiveerde jongeren in te zetten voor  Stichting MEP Limburg? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur een motivatiebrief en je cv vóór woensdag 29 april aanstaande naar info@meplimburg.nl. Donderdag 30 april krijg je vervolgens bericht van ons, hierin lees je onder andere of je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Dit gesprek zal plaatsvinden op zaterdag 2 mei, je wordt dus geacht deze dag vrij te houden wanneer je solliciteert voor de functie van bestuurslid.

  Het bestuur van Stichting MEP Limburg bestaat uit een groep gemotiveerde jongeren uit de provincie Limburg. Met veel enthousiasme organiseert dit diverse bestuur de verschillende activiteiten binnen de stichting en bieden wij middelbare scholieren de kans hun sociale, communicatieve en redactionele vaardigheden verder tot ontwikkeling te brengen.

  Stichting MEP Limburg in het kort

  Stichting Model European Parliament (MEP) Limburg wil jonge mensen een beter inzicht geven in de Europese integratie en de werking van de Europese Unie. Bij Stichting MEP Limburg zijn inmiddels 14 scholen uit het voortgezet onderwijs aangesloten, afkomstig uit zowel Nederlands als Belgisch Limburg. Niet alleen krijgen leerlingen inzicht in politieke besluitvormingsprocessen, ook worden de sociale en communicatieve vaardigheden bevorderd.

  Een van de belangrijkste bezigheden van de Stichting Model European Parliament (MEP) Limburg is het organiseren van simulatiezittingen van het Europese Parlement, waaraan jaarlijks leerlingen uit 4 VWO als ‘Europarlementariër’ deel kunnen nemen. Daarnaast organiseert onze stichting verschillende vervolgtrajecten waaronder reizen naar Straatsburg en Brussel en meeloopdagen met parlementariërs. 

  Voor vragen betreffende de vacatures/sollicitaties: info@meplimburg.nl. We zien alle reacties graag tegemoet!

  Comments are closed.