Gezocht: Journalistenteam Limburgse MEP Conferentie 2014

 • Gezocht: Journalistenteam Limburgse MEP Conferentie 2014

  Gezocht: Journalistenteam Limburgse MEP Conferentie 2014

  De Limburgse MEP Conferentie van 2014 nadert gestaag. De schoolvoorrondes zijn in volle gang, de commissievoorzitters zijn geselecteerd en er ontbreekt nog maar een ding: Het journalistenteam natuurlijk! Ben jij beschikbaar in de week van 19 tot en met 22 mei en wil jij de Limburgse MEP Conferentie eens door de ogen van een journalist beleven? Kriebelen jouw handen nu al om verslag te doen van alle nieuwtjes, roddels en weetjes tijdens de Limburgse Conferentie? Dan weet je wat je te doen staat: Meld je aan voor het journalistenteam!

  • Schrijf een motivatie van maximaal 500 woorden, waarin je jezelf introduceert, meer vertelt over jouw interesses en kwaliteiten en waarin je ons vertelt waarom jij geknipt zou zijn om de functie van journalist te bekleden tijdens de aankomende conferentie.
  • Naast de motivatie maakt een creatieve schrijfopdracht deel uit van procedure. Schrijf een column van plus minus 300 woorden over een MEP-activiteit naar keuze, waaruit niet alleen jouw passie voor het MEP blijkt, maar waarmee je ook laat zien dat je over voldoende kennis van de Nederlandse taal beschikt.
  • Lever vervolgens beide schrijfopdrachten in vóór 23 maart via verslagen@meplimburg.nl en houd 19 april vrij in je agenda. Mocht je gekozen worden voor het journalistenteam, dan ben je op 19 april namelijk van harte uitgenodigd deel te nemen aan een workshop ter voorbereiding op de conferentie.

  Mocht je geselecteerd worden voor het journalistenteam, dan nemen wij uiteraard contact met je op. Laat je in ieder geval van je beste kant zien, wees creatief en verras ons met je schrijftalent. Wij kijken ernaar uit al jullie inzendingen te ontvangen. Veel succes!

  Comments are closed.