Gezocht: journalistenteam Conferentie 2019

 • Gezocht: journalistenteam Conferentie 2019

  Gezocht: journalistenteam Conferentie 2019

  Live verslagen verzorgen van de debatten terwijl je tegelijkertijd ook nog eens je oren spitst voor alle interessante roddels en feitjes? Voel jij je één met de pen en het papier of ben jij altijd met een camera te vinden en heb jij nog lang niet genoeg van Limburgse MEP Conferenties? Lees hier hoe jij lid wordt van de Model European Press 2019!

  Je herinnert ze vast nog wel van tijdens je eigen Conferentie, het journalistenteam dat jou meerdere keren per dag verzorgde van een MEP krantje vol wist-je-datjes, verslagen, feitjes en amuserende columns. Nu de MEP Conferentie er over een paar maanden weer aankomt is het weer tijd om op zoek te gaan naar een nieuw journalistenteam!

  Kriebelen jouw handen nu al om verslag te doen tijdens de Limburgse MEP Conferentie, was jij vorig jaar deelnemer en ben je nog beschikbaar van 13 tot en met 17 mei? Lees dan hier hoe jij kans maakt om een plekje te bemachtigen in het journalistenteam van 2019:

  • Schrijf een motivatiebrief van maximaal 500 woorden waarin je jezelf introduceert, meer vertelt over jouw interesses & kwaliteiten en waarin je ons vertelt waarom jij geknipt zou zijn om de functie van journalist te bekleden tijdens de aankomende conferentie.
  •  Naast de motivatie maakt een creatieve opdracht deel uit van de procedure. Schrijf een column van plus minus 300 woorden over een MEP-activiteit naar keuze, waaruit niet alleen jouw passie voor het MEP blijkt, maar waarmee je ook laat zien dat je over voldoende kennis van de Nederlandse taal beschikt. Wanneer je liever een creatieve opdracht maakt in de vorm van een video, mag dat natuurlijk ook.

   

  Lever vervolgens beide opdrachten in, uiterlijk maandag 18 maart, via verslagen@meplimburg.nl. Mocht je gekozen worden voor het journalistenteam, dan vindt er nog een dag plaats met een workshop ter voorbereiding op de conferentie, hiermee dien je te zijner tijd rekening te houden.

  Word jij geselecteerd voor het journalistenteam, dan nemen wij uiteraard contact met je op. Laat je in ieder geval van je beste kant zien, wees creatief en verras ons met je schrijftalent. Wij kijken ernaar uit al jullie inzendingen te ontvangen. Bij vragen over het journalistenteam of de procedure kunnen jullie contact opnemen met Robert Schmitz (robert.schmitz@meplimburg.nl), bij algemene vragen over de conferentie kunnen jullie je wenden tot Nawal Amhaouch (nawal.amhaouch@meplimburg.nl), de conferentiemanager van 2019. We zijn jullie inzendingen graag tegemoet!

  Comments are closed.