Gezocht: Journalisten Limburgse MEP Conferentie 2015

 • Gezocht: Journalisten Limburgse MEP Conferentie 2015

  Gezocht: Journalisten Limburgse MEP Conferentie 2015

  Jullie hebben ze afgelopen conferentie vast en zeker zien rondlopen, gewapend met pen, papier en camera: het journalistenteam! Zo niet herinneren jullie je zeker de uitgaven van de Model European Press nog, vol met o.a. nieuwsberichten over de conferentie en wist-je-datjes.

   

  De Limburgse MEP Conferentie van 2015 nadert gestaag. De schoolvoorrondes zijn in volle gang, de commissievoorzitters zijn geselecteerd en er ontbreekt nog maar een ding: het journalistenteam!

   

   

   

  Ben jij beschikbaar van 19 tot en met 23 april en wil jij de Limburgse MEP Conferentie eens door de ogen van een journalist beleven? Kriebelen jouw handen nu al om verslag te doen van alle nieuwtjes en weetjes tijdens de conferentie? Dan zit er maar één ding op: meld je aan voor het journalistenteam! Hoe maak je kans?

   

  • Schrijf een motivatiebrief van maximaal 500 woorden waarin je jezelf introduceert, meer vertelt over jouw interesses & kwaliteiten en waarin je ons vertelt waarom jij geknipt zou zijn om de functie van journalist te bekleden tijdens de aankomende conferentie.
  •  Naast de motivatie maakt een creatieve schrijfopdracht deel uit van procedure. Schrijf een column van plus minus 300 woorden over een MEP-activiteit naar keuze, waaruit niet alleen jouw passie voor het MEP blijkt, maar waarmee je ook laat zien dat je over voldoende kennis van de Nederlandse taal beschikt.

   

  Lever vervolgens beide schrijfopdrachten in, uiterlijk zondag 8 maart, via verslagen@meplimburg.nl en houd 11 april vrij in je agenda. Mocht je gekozen worden voor het journalistenteam, dan ben je op 11 april namelijk van harte uitgenodigd om deel te nemen aan een workshop ter voorbereiding op de conferentie.

   

  Word jij geselecteerd voor het journalistenteam, dan nemen wij uiteraard contact met je op. Laat je in ieder geval van je beste kant zien, wees creatief en verras ons met je schrijftalent. Wij kijken ernaar uit al jullie inzendingen te ontvangen. Bij vragen over het journalistenteam kunnen jullie contact opnemen met Maartje Joosten, de conferentiemanager van 2015. Veel succes met schrijven!

  Comments are closed.