• Op dit moment wordt er onderhoud uitgevoerd aan de website tot 03.01.2022

Verslag Frankfurtreis 2019

 • Verslag Frankfurtreis 2019

  Verslag Frankfurtreis 2019

  Frankfurt wordt ook wel het financiële hart van Europa genoemd. In november brachten we opnieuw een bezoek aan deze dynamische stad.
  De tweedaagse reis vond plaats op 12 en 13 november en was erg leerzaam voor onze alumni. De eerste dag ging vroeg van start en de middag stond in het teken van het bezoek aan de Deutsche Bundesbank, de centrale bank van Duitsland. De deelnemers woonden hier een lezing bij van de heer Kühne, die werd opgevolgd met een kijkje in het Geldmuseum. Ter afsluiting van de eerste dag genoten de deelnemers van het uitzicht op Frankfurt-by-night vanaf het observatiedek van de Maintower.
  De deelnemers begonnen de tweede dag met een bezoek aan de Europese Centrale Bank, waar zij door middel van een lezing meer leerden over de monetaire en economische samenwerking in de Europese Unie. Daarnaast was er ook tijd voor een rondleiding die de alumni een beter inzicht gaf in de financiële sector. Om het programma compleet te maken werd deze laatste dag van de reis beëindigd met een begeleide wandeling door het historische centrum van Frankfurt. Na twee bijzondere dagen vertrokken de deelnemers weer naar huis.

  Comments are closed.