Een zeer geslaagde Dine & Discuss voor MEP Limburg Alumni

 • Een zeer geslaagde Dine & Discuss voor MEP Limburg Alumni

  Een zeer geslaagde Dine & Discuss voor MEP Limburg Alumni

  12 juni op een hete, broeierige lente avond was de aftrap van de eerste informelere MEP Alumni activiteit. Enthousiaste oud-deelnemers van MEP Limburg waren naar het altijd pittoreske en gezellige Maastricht afgereisd. Dit om samen met elkaar én met interessante tafelgasten te genieten van een hapje en drankje bij restaurant Momus op het Vrijthof.

  Naast dat de ‘’Dine and Discuss’’ uitermate geschikt was om oude MEP-herinneringen op te halen, was het ook een geschikt moment om op een toegankelijk manier kennis te maken met interessante genodigden uit de politiek, het bedrijfsleven en het wetenschappelijk onderwijs.

  Bij ons aan tafel zaten niemand minder dan Tweede Kamerlid Karin Straus en Europarlementariër Jeroen Lenaers. Vanuit de Provincie Limburg was gedeputeerde Marleen van Rijnsbergen aanwezig. Hiernaast hadden wij de eer om de Honorair Consul van Luxemburg te mogen begroeten, de heer Jadoul. Ook was het wetenschappelijk onderwijs goed vertegenwoordigd. Doctor van Leeuwen, historicus en docent aan de Universiteit Maastricht en professor Vanhoonacker, hoofd van het departement van Politieke wetenschappen schoven aan. Als laatste mochten wij uit het bedrijfsleven Michiel Dijkman verwelkomen als manager verantwoordelijk voor de afdeling Public Affairs & CSR van elektronicagigant Samsung Electronics Benelux.

  Zo vertelde een openhartige Karin Strauss over haar werk in de Tweede Kamer en mochten leuke anekdotes over de ‘’Haagse’’ politiek niet ontbreken. Michiel Dijkman wist zijn tafel goed te entertainen met de nieuwste snufjes van Samsung en zorgde voor een interessant gesprek bij het avondeten. Zo passeerde aan elke tafel de meest interessante stellingen en gespreksonderwerpen.

  Europarlementariër Jeroen Lenaers, helemaal vanuit Brussel, mengde zich later bij het alumni-gezelschap. Tijdens de gezellige borrel verzekerde hij ons dat hij volgend jaar zeker bij het diner aanwezig zou zijn. Hier houden wij hem dan ook van harte aan!

  We zijn hartstikke trots dat jullie er samen met onze gasten een geslaagde, leerzame en gezellige avond van hebben gemaakt. Ben je nieuwsgierig geworden naar ons netwerk vergeet je dan vooral niet aan te sluiten. Associate worden doe je via de volgende link: http://meplimburg.nl/onze-activiteiten/alumni-netwerk/associate-alumni/

  We zien jullie allen graag op een volgende activiteit!

  Comments are closed.