Een onvergetelijke Dine & Discuss voor MEP Limburg Alumni

 • Een onvergetelijke Dine & Discuss voor MEP Limburg Alumni

  Een onvergetelijke Dine & Discuss voor MEP Limburg Alumni

   

  Na een succesvolle eerste Dine & Discuss organiseerde stichting MEP Limburg op 7 oktober 2016 de tweede Dine & Discuss. Tijdens dit event kregen gemotiveerde oud-deelnemers de kans om kennis te maken met ervaren politici, succesvolle zakenmensen en respectabele docenten uit het wetenschappelijk onderwijs.

   

   

   

  De gasten voor deze Dine & Discuss waren dan ook niemand minder dan Joost van den Akker, fractievoorzitter van de VVD Statenfractie in Limburg en Andy Rossel, statenlid in Limburg binnen de fractie Groenlinks. Uit het bedrijfsleven waren twee succesvolle zakenvrouwen van Obvion aanwezig, namelijk Natasja van Eijsden en Jolanda Franken. Bovendien schoof een professor Internationaal en Europees recht aan tafel, namelijk Henri de Waele. De laatste gastspreker was een bekend gezicht voor stichting MEP Limburg, namelijk Raphael Lepot, oud-voorzitter stichting MEP Limburg en lobbyist in Brussel.

  De gastsprekers en oud-deelnemers werden rond het begin van de avond ontvangen in het restaurant Momus in Maastricht. Hier kregen ze de tijd om te genieten van een gekoeld drankje en hadden ze de gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan. De gesprekken liepen uiteen van diepgaande vragen over het bedrijfsleven en de politiek naar nieuwsgierige en gezellige, maar natuurlijk even belangrijke, gesprekken over het afgelopen jaar.

  Nadat iedereen aanwezig was, kregen de gasten een warme maaltijd geserveerd. Tijdens dit diner werden de gesprekken voortgezet en kregen de oud-deelnemers veel interessante verhalen te horen. Zo beschreven een aantal gastsprekers hoe hun gemiddelde werkweek eruitziet en vertelden anderen weer over de meest opmerkelijke sollicitatiegesprekken binnen het bedrijf.

  Een avond is natuurlijk niet compleet zonder een avondborrel en ook hier was er de gelegenheid voor. De gasten kregen nog een laatste kans om bij te praten en te genieten van deze onvergetelijke avond.

  We mogen concluderen dat het een succesvol event was en willen natuurlijke alle aanwezigen en (meer in het bijzonder) de gastsprekers hartelijk bedanken voor deze mooie avond. We hopen jullie allemaal weer te zien bij de volgende activiteit!

   

   

   

  Comments are closed.