Dag 2 van de Limburgse MEP Conferentie 2016: Resoluties werden beloond met sneeuw

 • Dag 2 van de Limburgse MEP Conferentie 2016: Resoluties werden beloond met sneeuw

  Dag 2 van de Limburgse MEP Conferentie 2016: Resoluties werden beloond met sneeuw

  De tweede dag van de Model European Parliament Conferentie begon al zeer vroeg in de ochtend. Om goed voorbereid de commissievergaderingen in te gaan, is het nuttigen van een voedzaam ontbijt van essentieel belang. Nadat de laatste croissantjes en eitjes opgegeten waren, konden de discussies in gang gezet worden. Iedere afgevaardigde probeerde zijn of haar land zo goed als mogelijk te vertegenwoordigen in de vaak vurige debatten die werden gevoerd.

  Na een productieve ochtend was het tijd voor een heerlijke lunch in Rolduc. Hoewel er tijdens de lunch ook druk gediscussieerd werd, was iedereen toch weer voldoende tot rust gekomen om fris te starten met de volgende vergadering. Na deze vergadering moesten de resoluties worden ingediend. Deze tijdsdruk zorgde er dan ook voor dat de vergadering nog productiever verliep dan de voorgaande.

  Een welverdiend diner stond klaar in de eetzaal van Rolduc. De deelnemers kregen na het diner de tijd om zich klaar te maken voor een leuke avond. Eenmaal aangekomen bij Snowworld kon de pret beginnen. Het hele Parlement speelde spellen in de sneeuw. Deze mooie avond werd afgesloten met een gezellige Après-ski.

  Moe en voldaan kwamen de Europarlementariërs aan in Rolduc, waar zij de nachtrust gingen opzoeken. Morgen staat er voor de Europarlementariërs weer een mooie dag te wachten.

  Comments are closed.