Bestuurswisseling MEP Limburg (Collegejaar 2015/2016)

 • Bestuurswisseling MEP Limburg (Collegejaar 2015/2016)

  Bestuurswisseling MEP Limburg (Collegejaar 2015/2016)

  Middels dit bericht maken wij u graag attent op het feit dat er enkele bestuurlijke wijzigingen binnen de organisatie van Stichting MEP Limburg plaats zullen vinden.

  Nieuwe voorzitter en vicevoorzitter

  Voorzitter Raoul Rozestraten en vicevoorzitter Joyce Nafzger zullen per 1 oktober afscheid nemen van Stichting MEP Limburg en het stokje overdragen aan hun waardige opvolgers. Raoul en Joyce hebben met volle overgave de stichting naar een hoger niveau weten te tillen. Onder hun bezielende leiding hebben projecten als MEP On Tour en het Alumni Netwerk, maar ook de nieuwe website van MEP Limburg en een samenwerking met Obvion Hypotheken het daglicht mogen zien. Stichting MEP Limburg is hen zeer dankbaar en wenst beiden het beste toe voor hun toekomstige carrière.

  De opvolgers van Raoul en Joyce zijn gevonden in Sebastiaan Olislagers en Stef van Ool, welke de functies van respectievelijk voorzitter en vicevoorzitter zullen bekleden. Beide heren zijn al enkele jaren actief binnen de stichting, hebben de nodige bestuurlijke ervaring op mogen doen en zijn dan nu ook klaar voor een nieuwe uitdaging. Onder hun leiding zullen de activiteiten van MEP Limburg op positieve wijze worden gecontinueerd.

  Nieuwe bestuursleden

  Naast de wisseling van voorzitter en vicevoorzitter zullen er nog een aantal ontwikkelingen plaatsvinden binnen het bestuur van Stichting MEP Limburg.

  Cécile Magnée, Roelof Bruls en Matthijs de Wit hebben per 1 september hun bestuursfuncties voldaan en vol vertrouwen in hun opvolgers naast zich neergelegd. Cécile heeft gedurende de afgelopen vijf jaren de nodige functies, waaronder de organisatie van een Limburgse MEP Conferentie, en coördinatorschappen met succes vervuld. Roelof heeft zich als bestuurslid vier jaar ingezet voor de stichting en is met name de laatste twee jaar als secretaris van grote waarde geweest voor de stichting. Matthijs heeft als coördinator sponsoring een positieve bijdrage geleverd aan de ontwikkeling en financiele continuering van MEP Limburg.

  Het bestuur zal komend jaar worden versterkt door de nieuwe bestuursleden Sjoerd Peeters, Hanneke van de Mortel, Nikki Kluskens en Anne Coppelmans.

  Stichting MEP Limburg kijkt uit naar een vruchtbaar bestuursjaar, waarin MEP On Tour op alle Nederlandse MEP Limburg scholen georganiseerd zal worden, wij opnieuw een Belgische school mogen verwelkomen, wij ons Alumni-Netwerk nog verder uitbreiden in samenwerking met hoofdsponsor Obvion Hypotheken en waarin wij ons gebruikelijke programma met evenveel verve aan u allen presenteren.

  Comments are closed.