Bestuurswissel collegejaar 2016/2017

 • Bestuurswissel collegejaar 2016/2017

  Bestuurswissel collegejaar 2016/2017

   

   

   

   

  Nieuwe voorzitter

  Vanaf 1 oktober 2016 zal voorzitter Sebastiaan Olislagers aftreden en het stokje overdragen aan Mathijs Van Haver. Sebastiaan Olislagers heeft zich het afgelopen jaar enorm ingezet voor het MEP als voorzitter, waarvoor de Stichting hem erg wil bedanken. We willen Sebastiaan heel veel succes wensen met zijn toekomstige carrière.

  Mathijs is al meerdere jaren actief binnen het bestuur van Stichting MEP Limburg en heeft zo al veel bestuurlijke ervaring opgedaan. Hij is klaar voor een nieuwe uitdaging en zal deze vanaf vandaag aangaan als voorzitter.

   

  Nieuwe bestuursleden

  De nieuwe bestuursleden die ons vanaf heden zullen versterken zijn Renate van Look, Annique Laurens Janse, Emmy Pinckaers, Nawal Amhaouch en Ahmed Mahmoud.

  Helaas zullen we afscheid nemen van Roger Prudon, Maartje Joosten en Josee Sobczak-Wehrung die zich de afgelopen jaren enorm hebben ingezet voor Stichting MEP Limburg. We zijn hen erg dankbaar voor de grote positieve bijdrage die zij het MEP hebben geleverd en al het enthousiasme waarmee zij zich altijd voor de Stichting ingezet hebben.

   

  Nieuw bestuursjaar

  We kijken allemaal uit naar een erg vruchtbaar bestuursjaar. We zetten graag de stijgende lijn aan projecten voort en hopen al onze gebruikelijke projecten en meer dan dat aan u te kunnen presenteren dit jaar.

  Onder het kopje ‘MEP Limburg – bestuursleden’ vind u de precieze namen en functies van ons huidige bestuur. Iedereen is te allen tijde te bereiken via voornaam.achternaam@meplimburg.nl.

  Comments are closed.