Bestuursvoorzitter looft betrokkenheid oud-deelnemers MEP Limburg

 • Bestuursvoorzitter looft betrokkenheid oud-deelnemers MEP Limburg

  Bestuursvoorzitter looft betrokkenheid oud-deelnemers MEP Limburg

  Voorafgaand aan de Limburgse MEP Conferentie, die dit jaar plaats vindt van 8 t/m 11 juni 2009, organiseert Stichting MEP Limburg op de deelnemende scholen een schooltraject dat bestaat uit een schoolvoorronde ter selectie van de schooldelegatie en aansluitend een voorbereidend traject met de geselecteerde afgevaardigden.

  Het schooltraject op de Limburgse scholen wordt gerealiseerd onder de bezielende leiding van de MEP-schoolcoördinatoren en veelal met betrokkenheid van oud-deelnemers als "ervaringsdeskundigen". 

  De voorzitter van het bestuur van Stichting MEP Limburg, Guy Frints, looft de betrokkenheid van deze oud-deelnemers bij het schooltraject op de deelnemende scholen dit jaar. “Van onze schoolcoördinatoren op de deelnemende scholen verneem ik niet alleen positieve geluiden over de betrokkenheid van onze oud-MEP’ers bij de realisatie van de schoolvoorronde, maar ook dat veel delegatieleden van verleden jaar nu, bij het voorbereidende traject van de schooldelegaties, hun opgedane kennis en ervaringen doorgeven aan de nieuwe jaargang afgevaardigden van de school”. “Het is geweldig om op deze manier te mogen constateren dat de betrokkenheid van onze Limburgse jongeren bij het MEP, Europa en de politiek op deze wijze nog eens extra onderstreept wordt en door de jongeren met enthousiasme wordt omgezet in een nuttige bijdrage voor de nieuwe jaargang deelnemers”, besluit bestuursvoorzitter Guy Frints.

  Klik op onderstaande links voor meer informatie over de MEP-schoolvoorronden van de deelnemende scholen in 2009:

  Over de schoolvoorronden van het Sintermeerten College uit Heerlen, College Rolduc uit Kerkrade en het Sint Maartenscollege uit Maastricht zijn ten tijde van publicatie van dit bericht (nog) geen nieuwsberichten aangeleverd.

  Comments are closed.