12 juni: Dine and Discuss MEP Alumni netwerk!

 • 12 juni: Dine and Discuss MEP Alumni netwerk!

   

  Na meerdere activiteiten die iets formeler van aard waren, organiseert de Werkgroep Alumni op vrijdag 12 juni een ‘Dine and Discuss’, waarbij we het idee van een Politiek Café implementeren onder het genot van een hapje en een drankje. Via deze weg nodigt de Werkgroep Alumni u van harte uit om deze activiteit bij te wonen.

   

  De Dine & Discuss zal plaatsvinden te Maastricht bij restaurant Momus (Vrijthof 4). Deze activiteit zal aan een zeer beperkt aantal deelnemers plaats kunnen bieden. Om deze reden zullen ‘Associates’ voorrang krijgen op ‘Niet-Associates’ en zal het principe van “wie het eerst komt, wie het eerst maalt” van toepassing zijn op de inschrijvingen. De kosten voor deze activiteit bedragen €15,- hierbij zijn een hoofdgerecht, nagerecht en twee drankjes (frisdrank en bier) inbegrepen. Associates krijgen (zoals gebruikelijk) 50% korting en zullen dus €7,50 bij moeten leggen voor deze activiteit. Hiervan zul je na de activiteit een factuur thuis ontvangen. Na het diner zal er ook nog een facultatieve borrel plaatsvinden op eigen kosten. Natuurlijk sluiten onze gasten, de Werkgroep Alumni en een aantal bestuursleden van stichting MEP Limburg ook aan voor de borrel.

   

  Grijp nu dus je kans om met de verschillende interessante genodigden te dineren, te borrelen en te spreken over respectievelijk politiek, het bedrijfsleven of academische toekomstplannen! Hiernaast is dit ook een perfecte gelegenheid om met vrienden en oude bekenden weer eens herinneringen op te halen met aan jouw MEP-carrière.

   

  Reeds mogen wij enkele gasten aankondigen die wij op 12 juni zullen verwelkomen als tafelgast! Karin Straus, Tweede Kamerlid voor de VVD zal met de MEP-Alumni mee dineren. Ook Fernand Jadoul, Honorair Consul van Luxemburg te Maastricht zal tijdens de Alumni-activiteit aan tafel schuiven. De derde gast is Prof. dr. Sophie Vanhoonacker, Jean Monnet Professor én hoofd politieke wetenschappen aan de Faculteit der Cultuur- en Maatschappijwetenschappen van de Universiteit Maastricht. Ook Marleen van Rijnsbergen, gedeputeerde werk en welzijn Provincie Limburg, zal tijdens deze avond aanschuiven om een hapje te eten met de deelnemers aan de Dine and Discuss. Er is dus nu al volop de mogelijkheid om in discussie te treden met zeer interessante gasten!

   

  Aanmelden kan nog steeds, wacht daar niet te lang mee gezien het beperkt aantal plaatsen dat er is voor deze activiteit! Doe dit via 

  http://meplimburg.nl/onze-activiteiten/alumni-netwerk/inschrijfformulier-6-februari-bezoek-gouvernement-diner-en-borrel/

  11051967_924378130917479_143633041313107684_n

  Comments are closed.